Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Valentinovo v znamenju „Poročne pravljice“
6.2.2019V Vrtnem centru Kurbus na Meleh pri Gornji Radgoni, kjer se praktično skozi celo leto odvijajo različne priredite in dogodki, bodo letos začeli s še eno novostjo. Na Valentinovo, v četrtek, 14. februarja bodo namreč prvič pripravili otvoritev dogodka na temo poroke, katerega so poimenovali »Poročna pravljica Vrtnega centra Kurbus«. Vstop na dogodek je brezplačen, obiskovalcem pa bodo v sodelovanju z različnimi razstavljavci ponudili številne ideje za popolno poroko. V tridnevnem (od 14. do 16.2.) dogajanju bo v omenjenem vrtnem centru možno marsikaj lepega videti in doživeti. Samo nevesto in ženina je potrebno poiskati, vse drugo bo na enem mestu.

Poroka je zagotovo eden izmed najbolj vznemirljivih dogodkov v posameznikovem življenju. Daje pečat in neko javno zaobljubo, ki je ni mogoče kar z eno slabo besedo prekiniti. Priprave na poroko so po navadi dolgotrajen in precej stresen projekt. »Obiskovalcem oziroma bodočim mladoporočencem smo želeli ponuditi vse na enem mestu, kar pomeni, že od iskanja poročnih prstanov, poročnih oblek, fotografa, gostinske ponudbe, kje najeti limuzino in se urediti, ter seveda cvetličnih dekoracij.«, pravi direktorica Vrtnega centra Kurbus, Simona Kurbus, ki dodaja, da bodo prav posebej izpostavili aranžerske mojstrovine na temo poročne floristike, ki bodo nastale izpod rok cvetličarjev, aranžerjev in mojstov floristike, torej njihovih sodelavcev. »S cvetjem bomo pričarali različne teme in stile porok, od klasične, romantične, moderne in še kakšne…« nam zaupa Primož Petek, idejni vojna poročne floristike.

Sicer so Kurbusovi k sodelovanju povabili kar nekaj ponudnikov reči, ki so povezane z „najbolj veselim dogodkom v življenju“: Zlatarstvo Kapun, Zdravilišče Radenci – Hotel Radin, Studio Tanja, Frizerski Salon Majda – Majda Vidovič s.p., Limuzina Klemen Valner, Salon Vjenčanica Lidija, Podjetje Arum (blagovna znamka Mura), Video Studio Signal – Darko Dšuban s.p. in druge.

V soboto, 16.2.2019 ob 16.00 uri bodo obiskovalci lahko spremljali tudi obisk Vinske kraljice Slovenije, domačinke iz Gornje Radgone, Mete Frangež, s katero bodo lahko prijetno pokramljali, nazdravili s kozarcem penine in se posladkali s ´poročno torto´. Kakorkoli že, »Poročno pravljico Vrtnega centra Kurbus« na obrobju Gornje Radgone, je možno obiskati od četrtka, 14.2.2019 od 10.00 ure, pa vse do sobote, 16.2.2019 do 17.00 ure.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2134


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane