Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

ŠNK Radgona - NK Puconci 6:2 (2:1)
10.2.2019Nogometaši TŠC Radgona, ki jih pomladi čaka izjemno težko delo, da bi se morebiti obdržali med tretjeligaši, so odigrali prvo tekmo v letu 2019. Po napornih vsakodnevnih treningih, ki trajajo že dva tedna, je trener Jože Sečkar, na domačem igrišču ŠTC Trate, svoje fante preizkusil na prvi pripravljali tekmi proti tretjeuvrščeni ekipa I. MNZ Murska Sobota, NK Kema Puconci. Domači trener je dal priložnost vsem razpoložljivim igralcem, tako da sta vsak polčasi igrali praktično različni ekipi. V prvem polčasu je bilo 2:1 za, v drugem pa 4:1, po videnem na prvi tekmi pa je težko ocenjevati kaj lahko ŠNK Radgona doseže v nadaljevanju prvenstva v III. SNL, vzhod, kjer je v jesenskem delu, na 14 tekmah, ob desetih porazih in štirih remiji, osvojila samo štiri točke.

Za ŠNK Radgona je dva zadetka dosegel Alen Katan, po enega pa Blaž Drašak, Mitja Adam (11 m.) Benjamin Vid Krajnc in Borut Bračič, za NK Kema Puconci pa Gjergek in Fujs.

ŠNK Radgona, 1. polčas : Strajnšak, J. Klobasa, Kocet, Šipek, Adam, Bračič, Vohar, Cvetko, Drašak, Divjak, Sterniša; 2. polčasa: Božek, A. Lipič, Kocet, Zupančič, Bračič, A. Klobasa, Drašak, Krajnc, Katan, R. Lipoč. Trener: Jože Sečkar.

NK Kema Puconci: Mat. Kuzma, Celec, Kopunovič, R. Svetanič, Horvat, T. Svetanič, Bogdanič, Matis, Balajc, Budja, Gjerek (še so igrali: Gerenčer, Hodžar, Fujs, Grlec, Krančič, Šoš, Mar. Kuzma). Trener: Fabjan Cipot.

Naslednjo pripravljalno tekmo bodo Radgončani odigrali v sredo, 13.2.2019, ob 17.00 uri na TŠC Trate. Nasprotnik bo član III. SNL, sever, NK Kety Emmi Bistrica iz Slovenske Bistrice.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2134


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane