Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Poraza Arconta v Sevnici in proti MRK Ljubljana
10.2.2019Rokometaši Arcont Radgona so na prvi domači tekmi v letu 2019 gostili ekipo MRK Ljubljana, ki tudi po tej tekmi ostaja neporažena na prvem mestu v ligi. Radgončani so tekmo začeli s prevelikim spoštovanjem favoriziranih gostov, ki so to izkoristili in povedli 0:4. Ko so se domačini sprostili, so bili povsem enakovreden nasprotnik in še v 26. minuti zaostajali vsega tri zadetke (12:15). A v 28. minuti so, po tretji izključitvi, ostali brez Boštjana Šijanca. Gostje so šok domačinov izkoristili in si do odmora priigrali varnih šest zadetkov prednosti (14:20). Čeprav je bila tekma praktično odločena, so se mladi Radgončani tudi v drugem polčasu borili po najboljših močeh in kljub poškodbi prvega strelca Mateja Rojhta, razliko 6 zadetkov zaostanka obdržali do konca tekme - 25:31 (12:17).

Pred 50 ljubitelji rokometa, sta tekmo v Radenci vodila sodnika Anderlič in Zorli.
RK Arcont Radgona: Perša, Kous, B. Šijanec 2 (1), Rojht 5, Gorjup 1, Štefanec 2, Podlunšek 3, G. Šijanec 1, Bratkovič 5 (5), Plohl, Cotič 5, Kolbl 1, Vrbnjak. Trener: Neno Potočnjak.

MRK Ljubljana: Pikovnik, Rebevšek; Lukman 2, A. Miličevič 1, Jaklič, Vadnjal 1, Pintar 1, Gorjup, Ločičnik 2, U. Miličevič 4 (2), Žabjek 4, Erak 7, Brulec 2 (1), Černe 1, Kolmančič 4, Leskovar 2. Trener: Bojan Čotar.

Sedemmetrovke: Arcont Radgona 8/5, Ljubljana 4/3; Izključitve: Arcont Radgona 12 min, Ljubljana 8 min.

Že pred tem so Radgončani v prvem pomladanskem krogu bili na gostovanju v Sevnici blizu prve zmage, a jih je pokopalo preveliko število tehničnih napak. Po izenačenem začetku, so Radgončani v 20. minuti povedli za tri zadetke (9:12), nato pa po nepotrebne izgubljali žoge in prednost do odmora zapravili (14:14). Enako se je pričel tudi drugi del, ko so domačini s hitrimi protinapadi kaznovali napake gostov in povedli 18:14. V 45. minuti so imeli Sevničani najvišjo prednost na tekmi (22:16), vendar se mladi Radgončani niso predali in dve minuti pred koncem zaostanek znižali na vsega dva zadetka (28:26), a jim je za popoln preobrat zmanjkalo časa.

Arcont Radgona: Perša, B. Šijanec, Vrbnjak, Kous, G. Šijanec 1, Bratkovič 1, Rojht 14, Plohl, Cotič 4, Kolbl 4, Štefanec 1, Podlunšek 1.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2134


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane