MALI NOGOMET/V CERKVENJAKU ZA LEPE NAGRADE IN POKALE

SEDMIČ SE BODO SPOMNILI SANDIJA TOŠA...
Klub malega nogometa Vitomarci Petlja, prireja konec tega tedna (sobota, 7.7.) že 7. tradicionalni Sandijev memorial – nočni turnir v malem nogometu. Sam turnir se bo na igrišči pri osnovni šoli v Cerkvenjaku, začel ob 19.30 uri. Sandi Toš, kateremu je turnir posvečen v spomin je tragično preminul pred osmimi leti v svojem 35 letu starosti. Njegovi kolegi pravijo, da je Sandi Toš bil velik človek, dober prijatelj in odličen nogometaš. Bil je soavtor zgodbe o uspehu vitomarškega nogometa, skupaj s svojim bratom Vladom in ostalimi prijatelji. Mali nogomet je bil prav v letih njegovega udejstvovanja v razcvetu, Vitomarški nogometaši so sloveli po vsej Jugoslaviji, organizirali ene izmed največjih turnirjev ter dosegali odlične športne rezultate. Bili so sredina kateri je marsikdo zavidal enotnost, slogo, delavnost in uspehe. „Ljudje, kateri delamo danes v klubu se čutimo dolžni posvečati spomin na našega prijatelja, trudimo se organizirati kvaliteten in dostojen turnir na nivoju, ki se za takšno priložnost spodobi. In v spomin na Sandija prirejamo letos že sedmo leto veteranski in članski turnir“, pravi predstavnik KMN Vitomarci Petlja Darko Rojs.
Sicer pa nagradni sklad na omenjenem turnirju znaša več kot 1200 evrov, in sicer: 1. mesto 500 € + pokal + prehodni pokal + komplet dresov znamke KELME; 2. mesto 250 € + pokal; 3. mesto150 € + pokal; 4. mesto praktična nagrada. Tukaj so tudi bogate nagrade za najboljšega igralca, vratarja in peterko turnirja. Predviden je tudi bogat srečolov. Prijave sprejemajo na dan turnirja do 19,30 ure ali že prej po telefonu: 031/634-847 (Darko). Že pred pričetkom glavnega, članskega turnirja bo v soboto zvečer finalna tekma veternaksega turnirja, ki se igra v noči na soboto.
Dosedanji zmagovalci turnirja: 2001 - KMN Mizarstvo Širovnik; 2002 - KMN Branik Talci mesarija Fekonja; 2003 - KMN Zlatarstvo Grabušnik Maribor; 2004 - KMN Vitomarci Petlja; 2005 - KMN Tomaž RTV Kupčič; 2006 – KMN Vitomarci Petlja. Turnir spada v serijo turnirjev Dal Ponte!