ŠNK Radgona vas vabi na dobrodelni turnir za otroke v stiski

Na dobrodelnem otroškem turnirju tudi dražba dresov Tineta Čuka, Matica Maruška, Tiota Cipota...

To soboto, 17. februarja med 9. in 19. uro se bo v mestu penine in sejmov Gornji Radgoni odvil izjemen športno dobrodelni dogodek, ki ga gotovo ne bom zamudili mnogi ljubitelji nogometa in dobrih del. ŠNK Radgona namreč organizira dobrodelni turnir za otroke v stiski, ki bo potekal v Športni dvorani Gornja Radgona. Turnir mlajših selekcij bo gostil 24 ekip starostnih selekcij U7, U8, U9, U10 in U11 in se bo pričel ob 9. uri. Poleg mladih nogometašev, ki bodo gotovo navduševali prav ljubitelje tega atraktivnega športa, se bo odvijalo še veliko reči, s katerimi organizatorji želijo zbrati čim več sredstev za pomoč otrokom v stiski.

Tako dobo med drugim v popoldanskem času, natanko ob 17.uri prijateljsko tekmo z lokalnimi gospodarstveniki odigrali tudi veterani ŠNK Radgona. Na dogodku bo organizirana tudi ponudba hrane in pijače ter srečelov iz katerega zbrana sredstva se bodo namenila otrokom v socialni stiski.

Posebnost celotne prireditve je tudi licitacija originalnih nogometnih dresov treh vrhunskih nogometašev iz Pomurja, in sicer so to: Tio Cipot (AC Spezia, Italija), Matic Maruško (s podpisi vseh igralcev NŠ Mura) in domačin Tine Čuk (NK Maribor), ki bo trajala ves čas turnirja. Vsi trije omenjeni igralci so predali svoje drese prav za namen dobrodelnosti tega turnirja. „Zato velika zahvala vsem igralcem in pokažimo Radgona svojo dobrodelno noto in zberimo čim več sredstev za otroke v stiski! Velika zahvala tudi vsem donatorjem za vse dobitke in vljudno vabljeni, da se nam pridružite naslednjo soboto v dobri družbi za dober namen,“ sporoča Primož Rakovec iz ŠNK Radgona.

Torej, vsi ljubitelji nogometa in tudi vsi drugi zavijte v soboto, 17.2.2024, med 9. in 19. uro do športne dvorane pri OŠ Gornja Radgona.