POSLANEC BREZNIK SKRBI ZA PRIJATELJE IN ZLASTI DEKLETA

Slovenskogoriški poslanec državnega zbora znova pripravil „Pohod na Maistrov Zavrh“, ter skuhal izvrsten pasulj; Ga bo poslej stregel: Alenki, Evi, Katji, Danici...; Tudi finančna pomoč socialno ogroženim...
Poslanec DZ Franc Breznik, doma iz Cogetincev v Slovenskih Goricah, gotovo ni samo politik, ampak tudi po srcu dober in preprost človek. Zavedajoč se splošne gospodarske krize Breznik namreč v zadnjem času veliko pomaga socialno šibkim posameznikom in družinam svojih v Slovenskih goricah. Pogosto se namreč oglasi pri njih, ter pomaga predvsem z oblačili, s kakšnimi darilnimi paketi, hrano,ter tudi s kakšnim evrom...
Sicer pa, Breznik vsako leto v mesecu juliju zbere okoli sebe somišljenike s katerimi pripravi sedaj še tradicionalni pohod do Maistrovega stolpa, ki so ga krajani že leta 1963 postavili na Zavrhu. Franc Breznik, ki se je odpravil na pot letos prvič v vlogi poslanca, je skupaj s prijatelji organiziral letos že deseti, torej jubilejni pohod. Ker vsako leto pohodniki izberejo drugačen naziv pohoda, so ga letos poimenovali kar poslančev pohod na Zavrh. Visoke temperature niso odvrnile številnih ljubiteljev narave in pohodniških naporov, preden so prispeli na čudoviti razgledni završki Maistrov stolp pod katerim se raztezajo številni vinogradi ter sadovnjaki, ob lepem vremenu pa je viden Boč ter celo madžarske ravnine.
Ne samo zaradi tega pohoda, temveč tudi sploh je poslanec Breznik vedno zelo aktiven. Ljudje v njegovi okolici so najbolj veseli, da je tudi potem, ko je sedel v poslanske klopi, ostal takšen kot je. Še vedno ga navkljub natrpanemu urniku, srečujejo pri teku po okoliških hribih, nabirati kondicijo za vsakodnevne obveznosti. Ob tem, da rad uživa v naravi in športu, je Franci Breznik po očetu podedoval tudi smisel za ubrano petje in igranje kitare. Od mame je podedoval dobro kuhanje, tako da tokrat ni bil samo soorganizator pohoda temveč je tudi skuhal izvrsten pasulj. In ob vsem tem ne čudi, da je ob dodatni medijski prepoznavnosti, z vseh strani oblegan s številni znanimi ter manj znanimi dekleti. Še vedno odmevajo njegova povezanost z eno izmed slovenskih estradnic, pa s kolegico iz poslanskih klopi, manekenko..., zanimiva in čudovita pa je bila tudi njegova spremljevalka na letošnji osrednji proslavi ob dnevu državnosti, kolegica Danica Lovenjak.
Sicer pa so Francija v minulem obdobju (in tudi sedaj) resno povezovali z znanimi „ribami“, kot so pevka Alenka Gotar, poslanka Eva Irgl, manekenka Katja Matko, katere golo kožo je občudovala vsa Slovenija, ko je prikupna temnolaska postala tudi Playboyevo dekle leta 2010... In nekdanjemu Mors-ovcu to menda zelo godi, in mnogi se sprašujejo kateri izmed njih bo v bodoče pogosteje kuhal jedi na žlico?