Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Mateja in Marijan pometala s konkurenco
26.7.2019Podobno kot že vrsto let, je tudi letos v času „Slovenske vinske olimpijade“, kot imenujejo tradicionalno mednarodno ocenjevanje vin „Vino Slovenija Gornja Radgona“, pripravili tudi teniški turnir za Pokal Pomurskega sejma 2019. Na teniških terenih v Radencih je nastopilo osem dvojic, in sicer članov ocenjevalnih komisij in tehničnega osebja na omenjenem ocenjevanju iz Slovenije in sosednjih držav, ki so igrali v parih. Po številnih zanimivih dvobojih sta se v finale uvrstili ekipi v postavi: Mateja Jaklič, izvršna direktorica Pomurskega sejma in Marijan Čižmešija, član ocenjevalne komisije iz Hrvaške, ter Iztok Klenar, predsednik ene izmed ocenjevalnih komisij in Boris Erjavec, projektni vodja Pomurskega sejma. Suverena sta bila Mateja in Marjan, ki sta slavila gladko 6:1, v boju za tretje mesto pa sta člana ocenjevalnih komisij Alojz Filipič in Danilo Steyer, prav tako brez večjih težav 6:2, premagala predsednik vseh ocenjevalnih komisij, Mojmirja Wondro in aktualno Vinsko kraljico Slovenije za leto 2019, Meto Frangež.

Prav Frangežove penine so, kot nagrade, poleg pokalov družbe Pomurski sejem, prejeli vsi udeleženci zanimivega turnirja, ki je predvsem namenjen druženju vinskih strokovnjakov, poznavalcev in ljubiteljev žlahtne kapljice. Pokale je najboljšim podelil predsednik uprave Pomurskega sejma, Janez Erjavec, penine pa Meta Frangež, Slovenska vinska kraljica.

Končni vrstni red: 1. Mateja Jaklič/Marijan Čižmešija (Radenci/Čakovec, Hrvaška), 2. Boris Nicolas Erjavec/Iztok Klenar (Lenart/Plavje, Škofije), 3. Alojz Filipič/Danilo Steyer (Gornja Radgona/Plitvica), 4. Meta Frangež/Mojmir Wondra (Gornja Radgona/Zgornje Pirniče, Medvode) itd.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2167


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane