Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Štiri desetletja je z dušo in srcem predan nogometu
12.8.2019Nogometna zveza Slovenije (NZS) kot osrednja nogometna organizacija v državi je na letni skupščini je na Brdu pri Kranju tudi letos zaslužnim športnim delavcem na področju nogometa podelila tradicionalna priznanja, med drugim tudi plakete za pomemben prispevek k razvoju nogometa v Sloveniji. Med prejemniki teh priznanj je bil letos tudi Jožef Štefanec iz Martjancev v občini Moravske Toplice, ki je že skoraj 40 let z dušo in telesom predan nogometnem dogajanju pri trenutnem članu Pomurske nogometne lige. Kot je poudaril Štefanec, si šteje v veliko čast, da je med dobitniki plakete NZS, ki so je deležni le največji nogometni delavci.

Kot je pojasnil skromni, a marljivi in delovni Jožef Štefanec, je nogometno pot pri NK Čarda Martjanci začel 1. junija daljnega leta 1980, ko je nastopil funkcijo predsednika, ki jo je opravljal 10 let. Zatem je nadaljeval kot podpredsednik, zadnja leta pa je v klubu nepogrešljiv predvsem na logističnih in drugih področjih. »Veseli me, da je klub v tem času dosegel številne organizacijske, še bolj pa tekmovalne uspehe. Zgrajen je bil sodobni športni park s številnimi objekti, od tribun do večnamenske dvorane, ki omogoča tudi zimsko vadbo in številne druge prireditve. Tudi naš klub je bil deležen vzponov in padcev, a smo vztrajali in smo s trdno voljo na tej poti smo ostali še danes,« je dejal in dodal, da se zahvaljuje vsem, ki so mu na njegovi poti stali od strani ter tudi tistim, ki so ga za to priznanje predlagali. »Zadovoljen sem in živim s klubom tudi naprej!«

Kot je znano, je NK Čarda pred nekaj leti nekaj sezon tekmoval tudi v III. Slovenski nogometni ligi vzhod, kar je njihov največji uspeh doslej. Pohvali se lahko praktično z vsemi selekcijami, iz njihovih vrst pa so številni znani nogometaši, ki so in še igrajo pri Muri in Nafti. V NK Čarda so tudi edini v Pomurju, kjer vsako leto v času poletnih počitnic pripravijo brezplačno nogometno šolo, ki se je udeleži od sto do 150 mladih, potencialnih nogometašev. Pomemben del te v smislu podpore na tehničnem področju je tudi letošnji nagrajenec NZS iz občine Moravske Toplice. Štefanec razmišljanje zaključuje z izjavo, da je bilo dosedanje obdobje, ki ga je preživel v nogometu fantastično, zato bo v njem vztrajal tudi v prihodnje, zraven pa vabi tudi druge entuzijaste in ljubitelje nogometa.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2175


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane