Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Na radgonskem gradu „12 ur za dober namen“
24.9.2019Na radgonskem gradu bo to soboto, 28.10. 2019 med 7. ro zjutraj in 19. uro zvečer, potekala posebna humanitarna prireditev „za dober namen“, kjer bodo zbirali sredstva za otroke s posebnimi potrebami. Ker življenje nikoli ne izbira… Življenje nam postavlja ovire, preizkušnje, le sami pa jih lahko s pogumom premagujemo. Ker se zavedamo, da nas drugačnost in iskrena pomoč sočloveku bogatita, si želimo tudi mi prispevati delček dobrodelnosti. Otroci s posebnimi potrebami pogumno vsak dan stopajo čez mnogo ovir in dokler nismo vsaj malo vpeti v njihov vsakdanjik, se niti ne zavedamo, katera nam samoumevna opravila so za njih težke preizkušnje. Otroci s posebnimi potrebami so otroci z velikim srcem ter njihovi iskrenost in dobrosrčnost nam hitro zlezeta pod kožo.

Zato jim želijo vsaj malo olajšati vsakdanjik oziroma jih razveseliti, zato so se ekipa FIT z Andrejo in Silvester Gomboc odločili za organizacijo dobrodelnega dogodka z naslovom „12 ur za dober namen“. In zakaj so se odločili za dobrodelni dogodek? „Vedno pravimo, da je možnost gibanja velik privilegij in ta privilegij želimo vsaj delno omogočiti tudi otrokom s posebnimi potrebami, ki lahko imajo omejitve pri gibanju. Skozi igro jim želimo omogočiti gibalno aktivnost na varen in za njih primeren način. Ne smemo namreč dopustiti, da bodo ti otroci prikrajšani za gibanje. Zato si želimo, skupaj z vami združiti moči in jim pomagati“, poudarjajo organizatorji tega dobrodelnega dogodka, ki bo izveden v sodelovanju z OŠ Gornja Radgona in njihovo Podružnično šolo dr. Janka Šlebingerja, zbrana sredstva pa bodo namenjena učencem podružnične šole.

Z zbranimi sredstvi se bo financiral nakup zunanjega igrala, prilagojenega za otroke s posebnimi potrebami, v vrednosti 2.500 €. To igralo bo doprineslo k boljši interakciji otrok iz matične šole in tistih iz podružnice – otrok s posebnimi potrebami. Tako bodo tudi slednji dobili priložnost za več gibalnih aktivnosti. Omenjena sredstva se bodo zbirala s pomočjo sponzorjev in vseh udeležencev dobrodelnega dogodka. Silvester Gomboc bo premagoval radgonske stopnice na grad, in to kar 12 ur za dober namen. Zato organizatorji vabijo čim več ljudi, da pridejo tudi oni in mu pomagajo, da opravi vseh 12 ur v dobri družbi. „Prispevajte dobro noto in se pridružite! Vstopnica za vzpon na stopnice bo znašala 2 € ali več, izkupiček katerih pa se v celoti prispeva v sklad za zbiranje sredstev. Vsem, ki boste podprli naš dobrodelni dogodek, se iz srca zahvaljujemo in verjamemo, da bo vaša donacija segla v srca naših otrok s posebnimi potrebami.“ dodajajo organizatorji, kjer poudarjajo, da v kolikor kdorkoli ima željo donirati več, imajo možnost nakazila na odprt račun OŠ Gornja Radgona: SI56 0122 9603 0650 843, sklic za šolski sklad SI00 299400, z namenom za PŠ.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2175


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane