KLJUB SLABIM POGOJEM ROKOMETAŠI IN NOGOMETAŠI DO POLFINALA

Radgonski podžupan in ravnatelj OŠ Gornja Radgona Dušan Zagorc je v Piceriji „Potač“ pripravil posebni sprejem za mlade fante iz OŠ Gornja Radgona, ki...
Radgonski podžupan in ravnatelj OŠ Gornja Radgona Dušan Zagorc je v Piceriji „Potač“ pripravil posebni sprejem za mlade fante iz OŠ Gornja Radgona, ki so omenjeno šolo, eno največjih v pomurski regiji, uspešno zastopali na tekmovanjih slovenskih osnovnih šol. Kljub slabim pogojem, še zlasti za nogometaše, saj kljub velikosti šole in tudi občine, Gornja Radgona ne premore ustrezne športne (ali večnamenske) dvorane, so namreč radgonski osnovnošolci v iztekajočem se šolskem letu bili zelo uspešni. Tako so se med drugimi, mladi nogometaši in mladi rokometaši, učenci sedmih, osmih in devetih razredov, uvrstili v državni polfinale, kar v Gornji Radgoni, upravičeno ocenjujejo kot izjemen uspeh.
Zato je ravnatelj Zagorc, poleg učitelja športne vzgoje Danijela Ajleca ter zunanjih sodelavcev in gostov (Marko Pintarič, Branko Klun, Dominik Kovačič in Vlado Mauko) sprejel 24 mladih fantov, ki so najbolj zaslužni za lepe dosežke. Čestital jim je na dosežkih ter jih priložnostno pogostil, med njimi pa so bili nekateri člani obeh ekip, tako rokometne kot nogometne. Med rokometaši so bili: Milan Klemenčič, Igor Petrovič, Denis Babnik, Matej Ivanek, Sebastjan Elbl, Tjaž Polajžer, Dominik Mulec, Niko Valpotič, Marcel Kovačič, Aleš Ferjan, Kristjan Kolarič, Simeon Kotnik, Mitja Wolf, Tadej Kuster, med nogometaši pa: Mitja Hamler, Uroš Pörš, Tadej Kuster, Daniel Sovec, Dominik Mulec, Tjaž Polajžer, Peter Vreča, Denis Barbič, Damjan Potisk in Aleš Ferjan.