Mladi gamsi „sprehodili“ pri Sveti Trojici

Na 16. tradicionalnem turnirju v Slovenskih Goricah nastopilo 16 ekip.
V organizaciji KMN Sveta Trojica je v tem kraju potekal tradicionalni, 16. malonogometni turnir „Sveta Trojica 2019“, na katerem je nastopilo 16 ekip iz širšega območja severovzhodne Slovenije. Najprej se je igralo po skupinah, kjer so v štirih skupinah bile po štiri ekipe, kjer se je igralo po sistemu vsak z vsakim. V četrtfinale so se uvrstile po dve boljši ekipi iz vsake skupine, ki so nato igrale na izpadanje do konca.

Na turnirju, kjer se je igralo praktično celo deževno noč (od 18,00 do 04,00), saj je bilo odigranih kar 32 tekem, je naslov pripadel mladi ekipi „Mladi gamsi“ iz Benedikta. Ekipa v postavi: Luka Maurič, Tilen Rajter, Klemen Banič, Rok Klingcbischl, Jakob Petelin, Matija Zavasnik, je zasedla prvo mesto v predtekmovalni skupini, nato pa so v četrtfinalu 1:0 ugnali ekipo Old Boysov iz Svete Trojice, ter se uvrstili v polfinale, kjer so tesno premagali ekipo Agrolista, v finalu pa še prepričljivo gostitelje iz FC Trojica.

Rezultati, polfinale: FC Trojica – BOOM Shaka Laka 3:2, Mladi gamsi – Agrolist 2:1, za 3. mesto: BOOM Shaka Laka – Agrolist 0:2, finale: Mladi gamsi – FC Trojica 4:0. Končni vrstni red: 1. Mladi gamsi (Benedikt), 2. FC Trojica (Sveta Trojica v Slovenskih goricah), 3. Agrolist (Jurovski Dol), 4. BOOM Shaka Laka (Sveta Trojica v Slovenskih goricah itd.