Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Za donacijo za nakup klavirja delijo
drese najboljših slovenskih kolesarjev

15.9.2019Lions klub Gornja Radgona v sklopu delovanja ne pomaga le socialno ogroženim in obolelim posameznikom in skupinam, temveč je njegova dolžnost tudi izboljšanje življenjskega okolja in možnosti izobraževanja v lokalnem okolju. In zato ne preseneča, da vse od svoje ustanovitve pomagajo na vseh področjih svojega dobrodelnega poslanstva. In pri organiziranju in izvedbi njihovih dobrodelnih prireditev, že od ustanovitve naprej jim pomaga tudi Glasbena šola Gornja Radgona, ki v naslednjem letu praznuje 70 let. Vodstvo glasbene šole si je ob tej priložnosti zadalo veliko in zahtevno nalogo, saj želi izboljšati učne pogoje učencem klavirskega oddelka. Odločili so se za nabavo novega koncertnega klavirja. To bo gotovo velika pridobitev za učence glasbene šole, ki pa je povezana z zelo visokimi stroški nakupa koncertnega klavirja.

Zato so jim na pomoč priskočili tudi radgonski lionsi, kjer spet verjamejo v ljudi dobre volje in tudi podjetja, organizacije ter druge subjekte, ki lahko pomagajo. „Lions klub Gornja Radgona želi skupaj s svojimi prijatelji šoli pomagati pri nakupu, zato smo se odločili organizirati akcijo zbiranja sredstev. Sredstva od od srede, 11.septembra do torka, 15. oktobra zbirali na računu Lions klub Gornja Radgona s številko SI56 1910 0001 1397 845. Vse donatorje naprošamo, da v namen napišejo Donacija GŠGR, ali nas kontaktirajo na GSM 041 383 857, od ponedeljka do petka med 10. in 12. ter med 17. in 19. uro, oziroma na mail lionsclub.gr@gmail.com, ali pa svojo namero sporočite preko facebooka na strani @LIONSGORNJARADGONA“, pravi Nada Frangež, predsednica Lions kluba Gornja Radgona, ki dodaja, da bodo učenci GŠ Gornja Radgona veseli vsake donacije, zato lahko vsak prispeva po svojih zmožnostih.

Tudi donatorji, vsaj nekateri, bodo nagrajeni, kajti Lions klub Gornja Radgona se je odločil, da bo v zahvalo trem naj donatorjem podari posebna darila, in sicer: podpisano majico in kapo cestnega kolesarja Primoža Rogljiča, s katero je dosegel 4. mesto na Tour de France v letu 2018; podpisan tekmovalni dres cestnega kolesarja Mateja Mohoriča, ki je v letu 2012 postal mladinski svetovni prvak, leta 2013 pa prvak v kategoriji do 23 let, ter podpisano kapo in bidon Primoža Rogljiča, ki ga prav v tem času vsak dan spremljamo na kolesarski dirki po Španiji, kjer je kot trenutno vodilni nosilec rdeče majice.

„Že vnaprej se zahvaljujemo vsem donatorjem in vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na predaji donatorskih sredstev, zbranih z vašo pomočjo. Sredstva bomo predali na koncertu GŠ GR, ki bo predvidoma v novembru letošnjega leta,“ je še povedala Nada Frangež.    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2175


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane