LETOS NAJBOLJŠI ZAVAROVALNIČARJI IN OBČINARKE

V okviru praznovanja 8. občinskega praznika občine Benedikt, je na balinišču pri Penzionu Petelin potekalo tradicionalno tekmovanje za ...
V okviru praznovanja 8. občinskega praznika občine Benedikt, je na balinišču pri Penzionu Petelin potekalo tradicionalno tekmovanje za Pokal občine Benedikt v balinanju za ženske in moške ekipe. In glede na dejstvo, da je balinanje priljubljen šport v Benediktu in tudi širše v Slovenskih goricah, niti ne preseneča, da se je tokratnega tekmovanja, kljub počitnicam in dopustom, udeležilo 11 moških in pet ženskih ekip. Po zanimivem tekmovanju, kjer je v ospredju vseeno bilo druženje in rekreacija, so največ pokazale tekmovalke iz občinske ekipe občine Benedikt, ter tekmovalci iz ekipe Zavarovalnica Maribor, enota Benedikt.
Končni vrstni red, ženske: 1. Občina Benedikt (Sabina Šijanec, Maja Kraner, Andreja Erjavec) 26, 2. Strma ulica Benedikt 15, 3. OŠ Benedikt 13, 4. Gasilke občine Benedikt 11, 5. Penzion Petelin 9.
Končni vrstni red, moški: 1. Zavarovalnica Maribor (Damijan Rajšp, Robi Buhenjak, Ivan Ketiž) 34, 2. Raiffeisen 28, 3. ADK Maribor 27, 4. Franc Stanko – ometi in fasade 19, 5. Gasilci Benedikt II 17, 6. Volben Benedikt 16, 7. Občina Benedikt 14, 8. Alenc12, 9. Penzion Petelin 11, 10. Gasilci Benedikt I 10, 11. Marajh 4.