Podjetje   |   Kontakt   |   Cenik   |   Oglasi   |   Etični kodeks                                                                                                 
  
TV srk-11
Gospodarstvo Kultura Šport Zanimivosti Kronika Cerkev Politika

Kakovost se „prodaja“ tudi v tujini
15.8.2019V majhnem odprtem gospodarstvu, kot je slovensko, predstavlja mednarodno poslovanje tudi motor slovenskega gospodarstva in njegovega razvoja. Ker živimo v vse bolj globalnem svetu, v katerem poslovanje postaja brezmejno in presega geografski prostor, čas in kulture, se morajo podjetja vsak dan spopadati z novimi izzivi internacionalizacije. Potrebno je spreminjati poslovne modele ter pristope, ki obvladujejo raznovrstna tveganja. Zato je vsak velik mednarodni poslovni uspeh slovenskega oziroma pomurskega podjetja toliko bolj pomemben in omembe vreden.

In ker jih, kot kakovostne izvajalce, poznajo že od prej, kajti kakovost se brez težav „prodaja“ tudi v tujini, so pred letošnjim poletjem v podjetje ZR grafika iz Gornje Radgone prejeli ponudbo za sodelovanje s strani avstrijskega mizarskega podjetja iz Gradca, ki je vključeno v obnovo deželne klinike Tamsweg-Salzburg v deželi Salzburg. Podjetju ZR grafika so namreč ponudili grafično izdelavo lesenih plošč za hodnike za že prej omenjeno deželno kliniko Tamsweg-Salzburg. V podjetju ZR grafika so izziv sprejeli brez oklevanja, z zadovoljstvom in ponosom. “Z zadovoljstvom in ponosom smo sprejeli njihov izziv, da smo lahko sodelovali pri tem projektu. Gre za pomembno kliniko v deželi Salzburg. Naša naloga je bila grafično opremiti plošče, ki so nato montirane na stene v hodnikih klinike. Za nas je bil to izziv predvsem velike tehnične ter obenem logistične narave. A smo se s svojim znanjem ter izkušnjami, projekta lotili strokovno in profesionalno,“ nam je povedal Aleš Ravnikar iz podjetja ZR grafika d.o.o., Gornja Radgona.

Ob tem ne gre prezreti, da gre za vodilno kliniko v deželi Salzburg. Prvi deli objekta so bili zgrajeni že leta 1900. Avstrijska vlada pa je za letošnje leto namenila veliko sredstev za obnovo klinike Tamsweg-Salzburg. Celotna obnova bo trajala čez vso leto 2019 in bo porazdeljena po fazah. Cilj je zagotoviti kvalitetno bolniško oskrbo v deželi Salzburg in ohraniti pomemben steber sistema nujne medicinske pomoči. In dejstvo, da so zraven sodelovali radgonski „grafičarki“ je dejansko lepo priznanje. Pa tudi sicer so v podjetju ZR grafika v preteklosti ustvarili že celo vrsto zanimivih stvaritev. Med drugim pa so že tudi prejeli mednarodno grafično priznanje na sejmu Fespa v Berlinu, za svojo dovršenost ter natančnost...    
    


Mobilna srk-11.si
Novice v gibanju
Novice in zanimivosti v vsakem trenutku na
svoji mobilni napravi !
 
Android
Aplikacija za vse uporabnike telefonov,
ki imajo naložen operacijski sistem
Google Android

Velikost: 264850 bytes
Prenosov: 2175


 Povezave

  ●  TD Negova
  ●  Škofija M.Sobota
  ●  Pomurski sejem
  ●  KULTprotur
  ●   Čebelarsko društvo
       P.Dajnko G.Radgona
 Informacije

  ●  Vreme
  ●  Ceste
  ●  Borza
Spremljate nas v naslednjih kabelskih sistemih:

●  Gornja Radgona
●  Apače
●  Radenci
●  Ljutomer
●  Beltinci
●  Tišina
●  Veržej
●  Teleing v digitalni shemi 562 Mhz kanal 89
●  Križevci pri Ljutomeru
●  Sv.Jurij ob Ščavnici
●  Ormož
●  Ptuj
  TV SRK-11   ©   Vse pravice pridržane